Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Pai hai sa ne bagam o mare scula in Banca Transilvania. De ce? Pentru ca sunt niste nesimtiti incompetenti.

Acum o saptamana am vrut sa-mi platesc hostingul la GoDaddy, drept urmare, ma duc la agentia din Piata Chibrit sa bag 25 lei pe card. Nu mai mult, nu mai putin. Prostia mea a fost ca am fost in ultima zi in care puteam plati. So …

Don’soara de la ghiseu. Prima don’soara de la ghiseu. Click click, tzaca paca, isi cheama un coleg. Asta, click click, tzaca paca, o cheama si pe a treia fufa de la ghiseu. Click click, tzaca paca, plm … nada.
“Nu mai dureaza mult, este o mica problema”.
Mama lor, eu cu cardul in mana … astept.
Isi cheama fetele supervisorul. O alta fufa. Culmea, blonda. Click click, tzaca paca. More clicks and tzaca paca.
“Ce culoare are cardul dumneavoastra va rog?”
Lipesc frumos cardul de geam, sa-si faca o idee despre produsele ei.
“Mhm…” si continua tzaca paca.
Se mai uita inca o data la card, sa verifice data expirarii. Nici o problema, 10.08 … inca vreun an de plata la godaddy fara probleme (teoretic). Se duce gagica sa dea un telefon. Deja stresat, ma dau la o parte de la ghiseu si incep sa citesc stirile.
In timp ce vorbea la telefon, vine intrebarea trasnet catre mine: “Ati fost informat ca nu mai exista produsul acesta?”

Deja stupoare. Cum ma-ta sa nu mai existe produsul daca pe el scrie termen de valabilitate 10.2008, si mai am si un contract pe langa? Hmmmm …
“NU, nu am fost informat de nimic de genul asta. Ideea este ca am folosit cardul acesta acum o luna fara probleme.”
“Aha …” si continua discutia ei la telefon. Se termina discutia, si domnita vine la mine cu un zambet tamp.
“Stiti, imi cer scuze, dar cardul dumneavoastra nu exista…”
“Huh? Cardul asta nu exista?” … si ii arata inca o data cardul.
“Da … stiu … probabil este o problema … cel mai bine va duceti la sucursala de unde a fost eliberat, poate se clarifica …”
Wtf woman! Sunt in capatul opus al orasului, la ora de varf, si trebuie sa mai ajung si la munca. Incerc sa-i mai explic INCA O DATA ca pana nu demult am facut tranzactii cu acest card. In continuare … un zambet tamp.
Ma duc la gagica de la telefon, si incerc sa vorbesc cu ea. Ii explic ce si cum, de la zero, si o rog sa mai verifice o data cu agentia din Lacul Tei.

Pfiu drace, dupa 5 minutele de vorbit acolo se clarifica treaba. “A fost o confuzie cu un alt card … puteti sa depuneti banii acum :-|”. Pai bravo mah!
Depun banii frumos, si intreb: “Aceasta confuzie este doar temporara, da? O sa pot folosi cardul in continuare fara sa trec prin acelasi lucru sper …”
“Bineinteles!”

Oooookkkey. Ajung la munca, hai sa platesc. “there was an error trying to authorize your credit card“. Plm, n-or fi intrat banii? Whatever ma gandesc, mai incerc cand ajung acasa.
Acasa, seara, stupoare. Same shit!

Asta e. Ieri, hai sa repetam interactiunea cu Banca Transilvania.  Pun 50 de lei, si rog frumos sa-mi verifice ca a bagat banii unde si cum trebuie. “Da, este totul ok”.
Parfait! Hai acasa sa ne luam hosting.
“Dar vai! Ce avem aici??” “there was an error trying to authorize your credit card
Hai sa dam telefon la call-center la ei. Vorba lunga saracia omului, asa ca avem concluzia: “Incercati o plata la GoDaddy, da? (da) Acolo va cere codul de siguranta de pe spatele cardului? (nu) Codul acela din 3 cifre .. (stiu care, nu, nu il cere) Pai ne-a fost impusa o politica recent prin care nu mai autorizam plati catre site-urile care nu cer acest cod de siguranta (!)”

Pai futu-va-n gura de terminati! Mie nu-mi spune nimeni? Am pierdut o gramada de date pentru chestia asta, nervi, si nici macar o rezolvare! (nu au nici o solutie de plata alternativa, nu se poate garanta de catre mine acel site, nimic) “O sa se implementeze un nou sistem cam intr-o saptamana, prin care se va permite plata bla bla bla”. Asta probabil inseamna cel putin o luna … idioti.

Va mariti ca si banca, si angajati numai terminati. Click click, tzaca paca. Ma intreb unul cu posibilitati si nervi in cate moduri v-ar fi dat in judecata … mama voastra de incompitentzi.

Leave a Reply