Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Ieri am fost să cumpăr gogoşi. Pentru asta, am negociat, mai in glumă mai în serios, iar rezultatul a fost “o noapte de vis”.
Boooooon.
Probleme într-o farmacie importantă. Aleargă până acolo, rezolvă.
Închidere altă farmacie. Aleargă până acolo, strânge echipamente, cară la greu, inghesuie-le în maşină, cară-le până la sediu. S-a făcut de 8.
Ies în faţa sediului, fumez o ţigare, pălăvrăgesc cu un coleg, beau un Pepsi, mă gândesc ca TREBUIE să ajung acasă cât mai repede … că deh :).

Sună telefonul … “poţi să te grăbeşti?”. Ummm … “de ce?”. “Xuleasca a reuşit să pună benzină în loc de motorină şi trebuie tractată …”.
Hihi … După chicotitul de rigoare şi vagile gânduri legate de femei la volan, mă sui in maşină şi hai până în Titan să ne tractăm.

Eh, o găsim pe Xuleasca într-un Petrom, cu o tonă de masculi feroce în jur care încercau să rezolve problema (20 litri benzină peste 10 motorină). Xuleasca împreună cu încă două prietene. Oh the joy! Xuleasca fostă în fustă scurtă când a reuşit performanţa! Oh the joy! Spre deosebire de vecinii şi lopata, problema nu se rezolvă, contrar miilor de sfaturi.
Ok. Hai să tractăm maşinuţa pănă la service-ul Opel. Asta înseamnă cam 2-3 kilometri, din Titan până după Piaţa Trapezului.
Eu la volan în faţa, Xuleasca în spate. Smucituri peste smucituri, ajungem în intersecţie, constatăm că nu ţin frânele. Împingem maşina prin intersecţie … reîncepem, cu speranţa drumului drept. 20 metri de smucituri, schimbăm: eu în spate, Xuleasca în faţa. Mergem cale de o zebra şi ceva, ajungem la urmatorul semafor, smucituri peste smucituri, se rupe şufa. Iuhuuu! Soluţii? Da, avem …

Acum, după ce am împins maşina aia 900 de metri, eu, mascul feroce, alături de alte trei tipe, printre 300 de ţigani si 200 de moldoveni, (bagă mă a 2-a!!!!! … cărbunele! … benzină, huh?), care credeţi că a fost rezultatul acasă? Noapte de vissss … 🙂

No Responses to “Noapte de vis”

  1. Imi pare tare rau ca am plecat asa devreme si am pierdut distractia.

    Monica

Leave a Reply