Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Vreau să-mi iau scuter. Un rahat de second-hand, chinezesc (sau orice e mai ieftin), în ideea: ajung acasă de la muncă, parchez maşina, mă sui pe scuter, continui să-mi fac treburile mai importante (plimbare, Anca, plimbare, Anca). Aşa, cu un scuter, drumul cu maşina de jumătate de oră îl pot face, după cum e şi normal, in 10 minute.

Bun. Ce poate fi aşa greu? Doar am doi prieteni buni şi un frate care se ocupă de vânzări scutere/atv-uri. Ce dracu’! Cât poate să dureze??
Ehhh … dar stai! Că oamenii sunt ocupaţi! Adică ce timp să aibă dânşii nu să-mi facă rost de un second, ci să-mi facă o oferta?! De o lună n-am reuşit să conving pe cineva să-mi facă un preţ pentru un scuter nou, cu atât mai mult unul pentru un scuter second! Probabil eu sunt nebun pentru că cer …

Cosmin, Alex, Ciprian … vă mulţumesc. Nu mai vreau scuter de la voi. Când şi dacă mai vreau, mă pot interesa la Cati cât mă costă unul.

PS: mi-am adus aminte … şi George ţin minte că a vrut să-şi ia câte ceva de la voi. Ştiaţi ca şi-a luat demult motor? Sau cască? Credeţi că echipamentul o să îl ia de la voi? Şi nu, nu din cauza preţurilor. Din cauza lipsei voastre de comunicare. Dacă poţi să faci ceva, faci. Dacă nu, spui că nu şi nu se supără nimeni. Dar nu spui “da” şi laşi omul să se roage de tine 2 săptămâni pentru nişte informaţii …

No Responses to “Motozone”

 1. you go girl !

  ai mare dreptate

  dar intrebarea e : Cine ti-a promis pretul ?

  Ciprian

 2. Mie pretul mi l-a promis Varu. Ieri m-a sunat frati-miu si m-au pasat de la unul la altul.

  Intrebarea pentru tine este: cu Georgica cine a vorbit? 🙂

  cireasa

 3. sau ne lasi? lu georgica i-e lene sa treaca pe la noi? pret la ce pentru georgica? si nou? aseara am vb de nou pisi! tu ca sa te citez cat de cat vroiai unu la 3 milioane! hai ca ai sarit calu de data asta!

  asdf

 4. Moshulica … Georgica vroia pretzuri shi poze eventual. Pretzuri? Citeste mai sus … motor .. casca … Ask nebunu de cate ori trebuia sa-i dea un mail shi n’a trimis.

  Iar eu, eram pregatit undeva la 15 milioane. Dar tu, vanzatorule, nu ai reushit sa imi gaseshti ceva. De fapt nu ai cautat :). Asta daca tot sar calul :))

  cireasa

Leave a Reply