Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Sictirit sa fii insultat? Intotdeauna te gandesti la o replica dupa 10 minute de la cearta? In urma acestor opt pasi usori vei invata cum sa iti faci interlocutorul sa se simta prost, lucru ce iti va da o satisfactie cum n-ai mai vazut!

Pasi

 1. Asculta ce iti spune interlocutorul cu o privire intelegatoare si placuta. Ai totusi grija ca zambitul sau rasul pot fi un semn defensiv in aceste conditii.
 2. Nu arata manie sau frica de nici un fel. In caz contrar doar ii vei da satisfactie interlocutorului.
 3. Dupa ce-si termina insultele, “acorda-i” interlocutorului un zambet rapid.
 4. Un chicotit este foarte eficient in situatiile care “cer” un “Hai tu …”
 5. Priveste-ti interlocutorul insistent in ochi o perioada mai mare de timp. Cam cinci secunde ar fi suficient. Holbatul excesiv ar trebui sa-l faca pe acesta sa plece (treci la pasul 6) sau sa continue insultele (treci la pasul 7).
 6. In timp ce interlocutorul pleaca, nu uita ca-ti este atat de inferior dpdv intelectual incat a trebuit sa recurga la insulte. In timp ce acesta se indeparteaza, poati sa ii spui pe un ton strident “OK! Mai vorbim!”, ceea ce ar trebui sa-l lase intrebandu-se ce naiba se intampla.
 7. Daca insultatorul continua, treci la pasul 1. Cand ajungi din nou la pasul 4, acesta va fi probabil atat de iritat incat va pleca frustrat.
 8. In acest moment ai reusit sa-ti exasperezi interlocutorul, ceea ce te va scuti pe viitor de alte insulte gratuite.

Sfaturi

 • Nu incerca asta cu parintii sau rude apropiate. Au posibilitatea sa te scoata din testament.

Atentionari

 • Daca folosesti aceasta tehnica pe un manager, politist, judecator sau membru al bisericii, poti ajunge pentru eternitate fara job, in inchisoare, etc etc.

Ce ai nevoie

 • Nervi tari

Sursa

Leave a Reply