Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Din Gandul:

Doi turişti au fost călcaţi de un BMW X5 pe plaja din Costineşti. Bucureştenii Mihaela Drăgoi (43 ani) şi Vasile Anton (42 ani) stăteau întinşi pe nisip, duminica, la ora 18, la marginea dinspre faleza pietonală. Acolo îşi parcase gipanul şi patronul unui butic de pe faleză, localnicul George Ardelean (21 ani). Tânărul nu i-a observat pe turişti şi când a plecat de pe loc, a trecut cu roţile din faţă peste ei.

Cu multiple traumatisme, bucureştenii au fost luaţi de ambulanţă şi internaţi – femeia la Spitalul de Ortopedie din Eforie Sud, iar bărbatul la Spitalul de Urgenţă Constanţa. Deşi accidentul a fost produs de o persoană aflată la volan, Poliţia Rutieră nu poate interveni în caz, pentru că locul nu este drum public – deci şoferului nu i se poate imputa vreo culpă rutieră.

Poliţia din Costineşti manifestă înţelegere pentru omul locului, deoarece acesta a parcat BMW-ul „la un loc ferit”, în spatele magazinului său, unde nu este interzisă această manevră. Poliţiştii consideră turiştii vinovaţi că s-au aşezat prea aproape de maşină, probabil căutând umbră. Lui George Ardelean i s-a întocmit totuşi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cum pula mea să consideri turistul vinovat pentru că s-a aşezat pe plajă?

În altă ordine de idei, o să se mire cineva că şmecheraşul o să scape? Se mai miră cineva când şmecheraşul scapă?

Leave a Reply