Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Weekend-ul ăsta am făcut (din nou) drumul Bucureşti – Tulcea – Constanţa şi retur.

Bucureşti – Tulcea

Un drum relaxant, jumătate pe autostradă, jumătate pe un drum pustiu dar bun. Trei ore jumătate cu pauză de cafea la Slobozia.
105 Km de autostrada A2, relativ aglomerată dar pe care se poate merge lejer (am avut o medie de 140-150 fără probleme), după care ieşi de pe autostradă pe drumul spre Slobozia (via Drajna). După ce jumătate de an a fost unul din cele mai înjurate drumuri din România, acum se poate merge foarte frumos pe un drum asfaltat şi fără gropi până în Slobozia. Aici se recomandă un cappucino (sau cafea, după gust) la Rompetrol-ul de la ieşire. Also, bagă benzină dacă e cazul, pentru că nu o să mai găseşti prea multe peco-uri în porţiunea următoare.

Urmează drumul spre nowhere. Vreo două localităţi mai lungi, după care pustiu, stradă bună, o plăcere. Mai ai ca şi costuri podul de la Giurgeni, 8 lei pentru autoturisme. Tulcea, pregăteşte-te pentru muuuultă piatră cubică, 2-3 străzi principale, un mall proaspăt deschis (au Billa, yay!), şi cam atât.

 

Tulcea – Constanţa Eh, drumul ăsta cică a fost odată bun. Acum e prin de gropi şi denivelări. Înainte de Mihai Viteazu şi până aproape de Tariverde e PLIN DE CAPCANE. Really! Mai un drum “în lucru” nesemnalizat, cu bucăţi bune de asfalt decupate de care nu ştie nici dracu’ … mai 10 gropi una după alta pe marginea drumului … mai 15 denivelări în care doamne fereşte să nimereşti că sigur rămâi cu maşina în pustietate. Ofcourse, nici când te apropii de Constanţa nu se îmbunătăţeşte considerabil.

Odată ajuns în Constanţa, bagă o shaorma la Famous, mergi la ziua prietenului, şi întoarce-te în Tulcea 🙂

One Response to “Bucureşti – Tulcea – Constanţa”

  1. […] spatele tau un microbuz d’asta sa il lasi frumos sa treaca. Chiar daca tu esti la 110 pe un drum cu muuuulte denivelari, intr-o masina ceva mai sigura decat un microbuz (si categoric mai […]

    Autobuz Tulcea – Constanta | Cireshu's

Leave a Reply