Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Apropos de droguri, cunoaştem din păcate persoane apropiate care consumă maria-ioana la greu.

Poţi să-mi zici, dacă marihuana nu crează dependenţă, de ce încă nu te-ai lăsat? Sau de ce dacă nu bagi o ţigare nu te mai simţi bine la “party-uri”? Sau de ce 80% din consumatorii de marihuana trec pe chestii mai hard?

7 Responses to “Maria Ioana”

 1. 😉

  cabral

 2. nu zic nimic! 😀

  anonim

 3. Nu m-am lasat din aceleasi motive din care mananc inca ciocolata, beau un pahar, doua de vin, merg cu bicicleta, imi tuf prietena. Imi provoaca placere, nu ii simt efectele negative, ba chiar dimpotriva, e un mijloc de socializare.
  Statistica cu 80% este absolut idioata. Asta daca ai fi inteles-o bine. 80% din oamenii care iau chestii hard au inceput cu marihuana. Si nu 80% din consumatorii de marihuana trec pe chestii hard.
  Alte statistici la fel:
  80% din alcoolici au inceput cu bere.
  80% din violatori au inceput cu uitatul la filme porno.
  80% din criminali au inceput prin a transa pulpe de pui.

  Cate sanse ai sa devii un violator alcoolic de morti ?

  idaho

 4. Vezi tu, eu nu consum. Insa vad efecte negative la cei care consuma. Daca tu nu vezi, nu inseamna ca nu exista. (de la bani fututzi, la timpi mortzi)
  Mijloc de socializare? Come on! Asta poti sa o spui despre orice drog, pana la un anumit punct. (inclusiv alcool sau ciocolata)

  Iar statistica … indiferent de cum privesti problema … nu o sa iasa “80% din consumatorii de hard erau clean inainte”. Corect?

  cireasa

 5. ba depinde de cat consumi daca tragi un joint la 100 de zile nu ai nimic iti zic eu. sau daca tragi cand iti permiti… si daca tot e atat de afurisita de o recomanda in state doctorii la aia cu nervii? si de ce olandezii isi cresc PIB`u cu sute de milioane de euro pe an?

  Punky

 6. @cireasa Orice bucurie pe care ti-o cumperi, de la Chupa-Chups pana la Lamborghini Diablo, reprezinta bani fututi, timpi morti si efecte negative. Marihuana e pur si simplu una dintre ele. E adevarat, putine te fac sa arati atat de idiot cum te face marihuana.
  Nu, nu o sa iasa asta, dar o sa iasa:
  “99% din consumatorii de hard sunt niste neadaptati social care cauta ceva care cabral nu va putea sa le dea, oricat de negru chipes si cu plua mare ar fi el. Dar incearca sa faca pe altii sa le dea. E bine”.
  “99% din consumatorii de hard ar fi gasit altceva daca nu erau drogurile hard”
  “99% din consumatorii de hard ar fi inceput si cu aspirina, numai sa inceapa cu ceva”
  Persoanelor apropiate care fumeaza prea mult incearca sa le fii si mai apropiat. Oamenii aia fumeaza fiindca nu au ceva mai bun de facut. Incearca TU sa le dai ceva de facut. Nu da vina pe marihuana.

  idaho

 7. tu esti campioana…

  the real mc.cireasa

Leave a Reply