Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Am citit la @clickio un articol interesant despre “educarea spammerilor“.

Am trimis mailul respectiv la vreo 2-3 adrese care trimiteau constant spam, iar spre surpriza mea, am primit si un raspuns:

Buna ziua,

Numele meu este Lacramioara Brecea, sunt asistent marketing al site-ului PORT.ro. Colega mea Raluca Creanga mi-a transmis mailul dumneavoastra.

Newsletterul PORT.ro s-a trimitis tuturor utilizatorilor PORT.ro. Orice contact si mail pe care il primim este automat introdus in baza noastra de date. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, informama cu regularitate toti utilizatorii PORT.ro in legatura cu ultimele evenimente aparute.

Cunoastem legislatia in domeniu, iar scopul nostru este unul de informare si nu unul agresiv, tocmai de aceea am precizat in incheierea mailului ca dorim sa ne trimiteti un raspuns, sa ne spuneti  daca aceste mesaje va deranjeaza, pentru ca, fiind in baza noastra de date, adresa dumneavoastra va disparea atunci cand solicitati acest lucru.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create si adresa dumneavoastra de mail a fost stearsa. Nu veti mai primi notificari decat la cerere, dar in continuare puteti beneficia de serviciile PORT.ro accesand sectiunile de interes pentru dumneavoastra.

Cu multumiri,
Lacramioara Brecea


Lacramioara Brecea
Marketing Assistant
Tel. 0733.923.038

PORT COMPUTER ROMANIA
Str. Vasile Lascar nr. 23-25
Sector 2, Bucuresti 020491
Telefon/Fax: 021 313 0086
Mobil: 0727 759 146
lacramioara.brecea@port.ro
www.port.ro

Greseala lor majora a fost ca au trimis mailul de pe o adresa blablabla@gmail.com. Am avut tangente cu port.ro, insa cu xxx@gmail.com am convorbiri doar cu prieteni :).

Oricum, raspuns prompt si multumitor de la port.ro 🙂

Leave a Reply