Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Femeile se laudă? Adică, se laudă la o limonada cu lămuâie cum că şi-au luat-o la buci de la X şi în ce hal i-au sărit ţâţele când o pompa Y?

Nu e un mister pentru nimeni cred că noi, masculii feroce, avem reacţii foarte naturale şi mature de genul ăsta.
“Vai ce i-am dat la buci lu’ aia!”, “Să vezi ce suge xuleasca…”, “Cine mă? Aia? E scândură dă-o dracu’ … i-am tras-o io…”.

Au femeile apucături d-astea? Daca da, cum se manifestă? 🙂 Aş fi foarte curios să aud o aşa discuţie  …

7 Responses to “Enigma”

 1. Crede-mă, dacă discuţiile bărbaţilor pe tema asta se rezumă la cât de şi cum şi în ce poziţii i-au tras-o lui x-uleasca, conversaţiile femeilor pe aceeaşi temă sunt evenimente la care nu vrei să asişti: fată, era prea mică, abia l-am simţit; fată, era prea mare, e ditamai animalu’ dă-l dracu!; fată, io trebuia să fac tot, i-am supt-o şi tot n-a băgat botul; cine mă, ăla? păi ăla se roagă de mine din clasa a unşpea’ să ne futem, e disperat fată… şi aşa mai departe. Crede-mă, nu vrei să asişti, poţi să-l ai şi pe Ivan cel Groaznic în pantaloni, femeile vor minimiza pe cât posibil performanţa ta sexuală. Rămâi în sfera masculină, e mai sănătos pentru psihicul tău… :))

  ralucone

 2. femeile au high expectations , si niciodata satisfacute pe deplin ;D ,discutii exista , insa mai in detaliu doar cu o foarte foarte apropiata prietena, si nici atunci.

  nebu

 3. nebu … cam acelasi raspuns l-am primit si de la anca 🙂

  Cireasa Cristian

 4. insa exista si exceptii , am intalnit o tipa care chiar vroia sa stie fiecare detaliu 😮 (tipa pe care o intalnisem pentru prima oara in viata mea, si intrebari de genu , te simti bine cand o sugi ? am ramas perplexa :DD)

  nebu

 5. unde se gasesc tipele astea? 😀

  Cireasa Cristian

 6. in majoritatea cazurilor sunt vulgare si deloc atractive(?) deci mai bine nu le cauti :D, cu siguranta de gasit te gasesc ele pe tine 🙂

  nebu

 7. true, true 🙂

  Cireasa Cristian

Leave a Reply