Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Când vine vorba de hateri, toţi aduc vorba de iTunes şi cât de legat eşti de el.

Oarecum de acord. Programelul sigur are nevoie de ceva update-uri majore, încă nu merge să sincronizezi wireless device-urile (deşi am încercat WiFi Sync, însă cu bug-uri multe), filme nu sincronizează decât ce ştie aparatul, deci trebuie convertite, etc etc.

 

De când am iPod, iPhone şi iPad a devenit programul cel mai folosit pe laptopul personal. Este deschis (şi folosit) în permanenţă că deh, muzica nu doarme.
Şi are grijă de cei 170 de GB de muzică:

  • am avut grijă să dau rating la aproape orice melodie; adică acum am un playlist cu Top Rated relevant şi destul de mare
  • am cumpărat TuneUp Media; asta înseamnă că am cam 85-90% din muzică cu tag-urile corecte (şi chiar arată bine!). De asemenea, Cover Art pentru 70-80% din library. Iar asta chiar arată impresionant!
  • în majoritatea timpului ascult pe laptop toată muzica. Şi dau o grămadă de next-uri (e imposibil să-ţi placă toţi cei 170GB!). Când dau de o melodie care merită atenţia, o trec într-un playlist separat. Aşa că am muzică pentru diferite dispoziţii fără să mă chinui.
  • Am muzica pe care o vreau şi care îmi place pe telefon, iPod sau iPad (şi nu, nu este aceeaşi, pentru că le folosesc în momente şi situaţii diferite)

Care este lucrul cel mai bun la iTunes? Faptul că e susţinut de Apple şi că este în permanenţă updatat. Nu e Google Style (lansat cu mult hype şi tras pe dreapta după 6 luni).
Am dat peste o grămadă de alternative care sună mai bine, însă nimeni nu garantează că peste 6 luni mai am suport sau update-uri la progrămelele respective.

Una peste alta, oricât de ciudat sună, sunt mulţumit cu iTunes-ul. (ah, şi sunt – încă – pe Windows)

Google ar avea de învăţat ceva din asta. O chestie centralizată pentru toate device-urile, făcută de ei de preferat.

One Response to “iTunes”

  1. still sucks ass!

    mic

Leave a Reply