Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

A mai trecut o săptămână de sală. Spre mirarea mea, şi nu doar, am reuşit să merg regulat. Mai mult chiar, de câteva zile merg de două ori pe zi.
La sugestia unui nene care ştie ce vorbeşte, m trecut la alt program, Heart Rate Hill (de la Fat Loss). Asta înseamnă că “alerg” până îmi ajunge BPM-ul la 143, mă scade la 123, mă urcă in 152, din nou 123, din nou 152, etc. Din fericire merg la normă de 350-400 calorii pe antrenament, ceea ce înseamnă că nu ajung de două ori la 152 până la sfârşit.

Am renunţat la Cola normală, Mountain Dew sau alte delicatese de genul, am trecut aproape exclusiv pe Tang Sport Drink Mix (with electrolytes), o chestiuţă de 5 calorii care se adaugă într-o sticlă de jumătate de litru de apă şi te hidratează cum trebuie. Şi care mai are şi un gust foarte decent.
Mai condimentez încă cu Pepsi Diet şi câte un Gatorade.

După fiecare antrenament mai bag şi câteva serii de abdomene, momentan doar clasice (aparent se cam simte lipsa antrenamentului :D).

Progrese mari faţă de săptămâna trecută nu am, astăzi de exemplu am avut 90.5Kg.
Mă simt însă bine, iar lucrul cel mai important, trece timpul :).

Mint. Cel mai important lucru o să fie când în loc să mă aplec ca să-mi văd puţa o să trebuiască să mă aplec ca să-mi văd burta. Va veni şi vremea aia.

One Response to “Saptamana 2 de sala”

  1. v57 Resh…. 🙂

    mic

Leave a Reply