Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Mare scandal mon cher cu regele asta. In principiu ma doare la basca, dar am tot citit “pareri avizate”, asa ca din putzul gandirii trebuie sa intreb ceva legat de articolul asta. Care se numeste “O chestie de principii”.

Adica baiatul ala, impreuna cu o sleahta de comentatori (nu asa multi ce-i drept), insira cateva motive pentru care basescu e un pishat si regele e bomba. Care motive pot fi rezumate la asta: basescu e un pishat. Cam singurul argument, repetat in diferite forme.

[…] poti respecta si lucruri la care nu aderi neaparat […] Putin bun-simt e suficient.

Umm. Ok. Chiar sunt de acord. Dar sa continuam!

Dincolo de ignoranţă, de atitutinea palavragiului de bodegă, care se crede îndreptăţit să spună orice despre oricine, porcăriile azvârlite de Băsescu reprezentau un atac gratuit şi nedrept

Si in cor, comentariile “gg”:

Dumnezeiască scrierea asta Rabi.

atunci cand se pomeneste de basescu, imi e cel de a elibera o flegma insotita de “da-l in plm” cu un enorm “respect” pentru el.

Se poate citi articolul + comentarii. Si se poate observa doza de respect (fatza de functie ar trebui totusi).

Concluzia? Vrei nu vrei, basescu este presedintele ales al romaniei. Tu-ti bagi pula-n el, il faci alcoolic ordinar si tot ce-ti bese (sau “base”) mintea, dar ai tupeul sa ceri respect fata de regele abdicat (cu r mic, da?). rege care a facut fix un cacat pentru tara asta (ca si basescu de altfel). rege care a abdicat.

Ca sa nu mai zic, exemplele cu “Anglia e monarhie”. Ia vorbiti voi cu ceva englezi sa vedeti cam cat de mult li se rupe de regina lor mult iubita. Sau daca e greu, cititi online niste sondaje.

Bonus:

Mirarea lor va fi fiind şi mai mare de vreme ce regele nu poate oferi posturi de consul, de ambasador, nu poate rezolva dosare, nu livrează bileţele către ministere.

Da’ regele are castele coae! Cine-i mai bomba?

In aceeasi ordine de idei, un articol ceva mai pertinent.

One Response to “Regele mustelor”

  1. Regele mustelor – Cireshu-s…

    Observatia e justa : persoanele care simt nevoia sa respecte un fost-rege abdicat pot sa inceapa prin a respecta un presedinte in functie. Ca sa-si faca mina, nu de altceva….

    polimedia.us/fain/

Leave a Reply