Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Ca sa lamurim din start: iOS bate pe vandam.
Ideea mea este alta: într-o discuție iOS vs Android, înțeleg avantaje si dezavantaje, înțeleg trollingu’ (uneori îl și apreciez), știu unde să atac sau unde să schimb aligant subiectul. Pentru că am trecut prin ambele tabere.

Azi însă mi-am dat seama de ce un neinițiat ar cumpăra un Android peste iOS.

Cică în lista de shopping pentru vacanța din Februarie apare un teve. Care în mod logic trebuie acompaniat de o consolă. Care va fi PS3 sau XBox. Nu Wii.
Acum întrebarea logică este “ce plm îmi cumpăr? Cum aleg?”.
Pentru că Cireașa e zero la capitolul ăsta.
Kein problem! Cireasa știe Gugăl!
Ete pewla! Să vezi flame-uri prin forumuri și prin comentariile oricărui review de zici că nu e adevărat! Puțini cu argumente (tehnice sau practice), și o grămadă cu aceleași argumente din iOS vs Android: “suge-te, PS3 rulează fin!”, “muie mă, XBox e bomba!”, etc etc etc etc …

Concluzii?
Vai de săracii oameni care gugăluiesc “Android vs iOS”! Sincer, sorry! Din cauza unor nevertebrați ajungeți să vă luați câte un Android la fiecare 6 luni și să îl înjurați la fiecare 2 săptămâni. Sorry!
Nu știu ce consolă să îmi iau.
Nu mai vreau să gugăluiesc ce teve să îmi iau.
iOS bate pe vandam.

Dancheșon!

5 Responses to “iOS vs Android”

 1. Deocamdata sunt in chirie si numai loc de pus TV n-am. (sau chef de carat dupa mine cand ma mut). Dar cand voi fi mare si voi avea TV acasa vreau sa-mi iau XBox + Kinect 🙂

  Diana

 2. Esti a doua fata care zice Xbox :). Masculii au recomandat ps3 😛

  Cireasa

 3. Xbox.. ..daca iti iei Kinect nu iti mai trebe o sacosa de telecomenzi sau diferite accesorii de joc..pur si simplu dai din maini sau picioare in fata senzorilor..dupa joc. Ideea e sa calibrezi bine sensorii!

  Tana

 4. 80% o sa fie PS3. Poate fi mult mai usor transformat intr-un media center, iar jocurile par mult mai ok (din punctul meu de vedere, e o chestie subiectiva ȘD)

  cireasa

 5. […] *accepting prize « iOS vs Android […]

  Mizerie de la Emag | Cireshu's

Leave a Reply