Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Deoarece vreau consolă (care se pare că o să fie totuși PS3, nu XBox), normal că îmi trebuie și un televizor pe măsură.

Inițial am zis că aștept până ajung acasă, și îmi iau atunci ceva. Adică mi-am făcut oarecum temele cu ce vreau (adică am întrebat stânga / dreapta pe la prietenii care se pricep), am hotărât ce vreau, a rămas decizia finală.

Dar uite că Emag are super ofertă. Cumperi orice televizor și primești TVA-ul înapoi . Super!
Recomandările avizate au recomandat plasmă peste LED. Așa că aleg o plasm? Panasonic. 2799 RON, 542 RON înapoi într-un voucher, pe care îl pot folosi pentru un sistem audio sau un PS3. 106cm diagonală. Sună foarte bine.
Următorul pas, permisia consoartei. Care zice pas: “consumă prea mult, e grea, vreau mai ieftin”

OK, LED să fie.
LED Samasung, 2599 RON, 503 înapoi. 101cm, toate alea alea.

Vorbesc cu Bubu să se ocupe el de livrare și instalare, hai să  văd dacă pot plăti online cu cardul.
Din inerție, hai să verific totuși PDF-ul cu regulamentul promoției. Uite surpriză!

 Cardul Cadou poate fi utilizat in perioada 16 – 26 martie 2012, pentru a comanda orice produs listat pe eMAG.ro, din categoriile: Notebook / LaptopTableteTelevizoareAparate foto D-SLRMasini de spalat rufeMasini de spalat vaseAparate frigorificeAragazuriCuptoare cu microunde & electricePlite incorporabileCuptoare incorporabileCuptoare cu microunde incorporabileHote incorporabileMasini de spalat rufe incorporabileMasini de spalat vase incorporabileAparate frigorifice incorporabileEspressoare incorporabile.

Say what??
Mai pe românește, mă piș pe el de card cadou! Îmi iau TV și cu cardul minune pot să mai imi iau unul eventual! În niciun caz nu pot să-l folosesc pentru consolă sau sistem audio! Chestii normale dacă îți cumperi televizor!

Logica Emag? Ia-ți tv de 3000 RON, sigur nu îți permiți și un laptop sau un DSLR. Sau ia-ți un frigider, ce dracu’ …

Emag, ma piș pe oferta voastra! Pentru că sunteți nesimțiți, tv-ul nou o să îl iau (când ajung acasă, în februarie) de la Evomag. Sau Altex. Sau Domo. Oricare alții. Doar pentru că îmi permit 100 RON în plus ca să vă evit pe voi. (iar Evomag-ul mai au și prețuri mai bune la o parte din televizoare)

Merci.

Leave a Reply