Cireshu's

Whoa! I almost gave a fuck!

About

The Author would like to thank his friends, family and dogs for supporting him

*tear

*accepting prize

Ăsta e un post de heităr.

Blogării de mari succesuri și ăia aspiranți sunt extrem de sarcastici la adresa așa zișilor jurnaliști. Am citit pe Twitter nu doar o dată bășini de genul “vai de plm ce mare jurnalist se dă turcescu”. Zoso are articole întregi în care se pișă pe jurnaliști. Toți alistării sunt în fapt mai coțcari decât pișcotarii și inapții ăia de jurnaliști.

DAR.

Era o vreme când zoso chiar era un zeu. Omul avea păreri, afla chestii înaintea multora și le publica pe blog, era moderat.
Problema e că la fiecare alistăr există cârdul de atârnători. A se citit “comunitatea de comentatori din jurul blogului”. Care pe scurt scriu “+1” sau “vai de plm de când vroiam să zic și eu chestia asta!” la orice bășină fucsia trasă de alistăru respectiv.
Drept urmare, alistăru’ devine zeu. În mintea lui. Și pierde relevanță. Și începe să bășească articole în care explică cât de proști sunt alții când conduc ca momâile cu 50 la oră în oraș, cât de dobitoc e X că face un site și uită să scrie cu diacritice, cât de natural conduce el cu 180 la ora pe deneu și dobitocii care-l țin în loc pe el, că ăla din nu știu ce ziar suge, etcetera etcetera. Încă o dată, pierde relevanță.
Și ce faci când ești irelevant? Te retragi. Cu succesuri, zoso asta a făcut. “Vai de plm, m-am săturat de mizeria din online, mă retrag la munte să mă cac roz în sus”. Super. A rămas cu un zerostiri.ro parcă, un blog pe care dădea pe scurt știrile relevante ale zilei. Super am zis! Ești ok așa!
Dar nu coae. La cererea publicului, betmen se întoarce! Și ce face? Același căcat irelevant! Păreri stupide despre cum să conduci, păreri godlike despre cum conduce el, social căcat și ghest posturi de retarzi. Poate 1-2 posturi bune pe săptămână. Alister.

+1 zoso!

Arhi încă e citibil. Deși a început să devină și el categoric în păreri. Că așa-i în fotbal. Ai cocârleții care te pupă-n cur, automat îti crește aichiu-ul. Dacă tu zici că galben e culoarea perfectă, apăi ești un retard dacă-ți place rozu’!

Ține-o tot așa, arhi! Ești p-acolo!

Nu vreau să mă pornesc cu alde piticu! Nu înțeleg cum poate cineva (oricine) să se uite în gura omului ăla! Adică e un zero absolut în logică și documentare! Aberant! Da’ el e alistăr.

Visurat? Omg! Omu’ a fost extrem de funny la început. Râdeam la fiecare post! Are talent la aberat în scris, pălăria jos! Dar nu continui 20 de ani pe aceeași idee! Adică plm frate, nu te crede nici Pulea Spataru ca numa ție ți se întâmplă chestiile alea (aceleași, cu mici variații) iar tu ești betmen de fiecare dată.

Piticu și Visurat sunt scoși din reader de ceva vreme. Mă mai uit din când în când să văd evoluțiile. Dar nada.

Mda. Sunt un heităr prost. Da’ mă doare la bască de părerile ăstora. Sunt aceeași apă cu jurnaliștii pe care-i înjură. Cu singura diferență că ăia au o școală în spate, iar ăștia sunt wannabe.

Leave a Reply